GO Rally 2017 DE Rally voor Ondernemend Gelderland!

GO Rally 2017

De 9e Go Rally

Op woensdag 19 april 2017 organiseert Classic Events samen met Dusseldorp BMW de 9e GO Rally, de gezellige businessrally voor ondernemers! De rally is georganiseerd voor ondernemers, werkgevers en beslissers en is vooral bedoeld om het netwerken op een geheel andere wijze te benaderen. De rally staat open voor klassieke auto’s, moderne sportwagens en overige bijzondere auto’s.

De rally

De dag begint met een ontvangst bij Dusseldorp te Zwolle waar de deelnemers een heerlijk ontbijt krijgen aangeboden! Warme croissants, gekookte eitjes, verse jus d’orange en sterke koffie zullen er voor gaan zorgen dat alle deelnemers met een goedgevulde maag aan deze enerverende dag beginnen! Tijdens het ontbijt worden de equipes welkom geheten en uitgebreid gebrieft. De route begint met de ochtend etappe langs de IJssel met diverse verrassende trajecten ook dit jaar rijden we over enkele onverharde wegen. Na de lunch voert de route ons via de Veluwe naar de finishplaats Landgoed Klarenbeek.

Navigeren

Inschrijven kan in de toer of expert klasse, de toerklasse is uiterst geschikt voor minder ervaren equipes en voor de gezelligheid rijders. De expert klasse biedt uitdaging aan de meer ervaren equipes. Het routeboek is opgedeeld in diverse trajecten doormiddel van polletje-pijltje worden deze verbonden. Elke klasse kent zijn eigen kaart lees opdrachten. Het klassement wordt niet gemaakt op basis van tijd maar op nauwkeurig kaartlezen.

Trofeeën

Gestreden wordt er in de volgende categorieën:

Classic Events Trofee:  Beste klassiek expert

Dusseldorp BMW Trofee: Beste modern expert

Bushhouse Trofee: Beste klassiek toer

Fresh Apple Trofee: Beste modern toer

Drukkerij Manuel Trofee: Incapabele prutser

Promohouse Trofee: Beste nieuwkomer

Klein Optiek Trofee: Gentleman Trofee

Hapimag Trofee: Best overall

Service

Om er zeker van te zijn dat iedereen een fantastische rally zal hebben zorgt Dusseldorp voor de eventuele technische assistentie tijdens de Go Rally. Het service team staat de hele dag voor u paraat. Natuurlijk gaan we ervan uit dat uw droomauto in topconditie verkeert, maar we nemen liever het zekere voor het onzekere.

Inschrijven

Inschrijving voor de GO Rally geschiedt uitsluitend op persoonlijke uitnodiging en kent een limiet van 60 equipes. De deelnamekosten bedragen € 375,00 (ex btw) per equipe van

2 personen. Inbegrepen zijn: Een heerlijk ontbijtje bij Dusseldorp in Zwolle, een lekkere lunch, drankjes tijdens diverse stops, diner met dranken, routeboek met uitgebreide deelnemerslijst, leuke give aways en natuurlijk de rallyschilden.

Organisatie

De organisatie is in de vertrouwde handen van Classic Events, onder andere verantwoordelijk voor de Winter Trial en de organisator van het Concours d’élégance Paleis Het Loo.

Programma

09:00 uur        Ontvangst met heerlijk ontbijt bij Dusseldorp BMW in Zwolle

                        Uitdelen routeboeken en rally bescheiden

10:00 uur        Welkomstwoord en Briefing

10:30 uur        Start equipe nummer 1

12:30 uur        Aankomst op de lunchlocatie

13:30 uur        Herstart vanaf de lunchlocatie

15:00 uur        Middagstop

17:00 uur        Finish eerste equipes in Klarenbeek

                        Borrel met aansluitend walking dinner.

20:00 uur        Prijsuitreiking

20.30 uur        Einde rally