GO Rally 2016 De gezellige businessrally voor ondernemers!

GO Rally 2016

De 8e Go Rally

Op 6 april 2016 organiseert Classic Events samen met Dusseldorp BMW de 8e GO Rally, de gezellige businessrally voor ondernemers! De rally is georganiseerd voor ondernemers, werkgevers en beslissers en is vooral bedoeld om het netwerken op een geheel andere wijze te benaderen. De rally staat open voor klassieke auto’s, moderne sportwagens en overige bijzondere auto’s.

De rally

De dag begint met een ontvangst bij Dusseldorp te Epse (Deventer) waar de deelnemers een heerlijk ontbijt krijgen aangeboden! Warme croissants, gekookte eitjes, verse jus d’orange en sterke koffie zullen er voor gaan zorgen dat alle deelnemers met een goedgevulde maag aan deze enerverende dag beginnen! Tijdens het ontbijt worden de equipes welkom geheten en uitgebreid gebrieft.

De route begint met de ochtend etappe door het prachtige Overijssel met verrassende trajecten en dit jaar ook wat onverharde wegen. De lunch wordt geserveerd bij Erve Brooks nabij Markelo. 

De finish zal zijn bij de nieuwe vestiging van Loetje in Gorssel, op 1 april opent Loetje haar deuren en natuurlijk zal op het Go Menu hun bekende biefstuk staan. Tijdens de hapjes en drankjes zullen de vele trofeeën worden uitgereikt

 

Trofeeën

Dusseldorp BMW Trofee - Beste BMW

Stein Advocaten Trofee - Klassieke automobielen

Klein Optiek Trofee- Moderne automobielen

Promohouse Trofee - Beste nieuwkomer

Bushouse Trofee – Test Trofee

Loetje Trofee – Gentleman Trofee

Petrolhead Trofee – meest fotogenieke equipe

Drukkerij Manuel Trofee - Incapabele prutser (pechprijs)

Hapimag Trofee – Best overall

Service

Om er zeker van te zijn dat iedereen een fantastische rally zal hebben zorgt Dusseldorp voor de eventuele technische assistentie tijdens de Go Rally. Het service team staat de hele dag voor u paraat. Natuurlijk gaan we ervan uit dat uw droomauto in topconditie verkeert, maar we nemen liever het zekere voor het onzekere. 

Inschrijven

Inschrijving voor de GO Rally geschiedt uitsluitend op persoonlijke uitnodiging en kent een limiet van 60 equipes. De deelnamekosten bedragen € 375,00 (ex btw) per equipe van

2 personen. Inbegrepen zijn: Een heerlijk ontbijtje bij Dusseldorp in Epse, een lekkere lunch, drankjes tijdens diverse stops, diner met dranken, routeboek met uitgebreide deelnemerslijst, leuke give aways en natuurlijk 2 rallyschilden.

Organisatie

De organisatie is in de vertrouwde handen van Classic Events, onder andere verantwoordelijk voor de Winter Trial en de organisator van het Concours d’élégance Paleis Het Loo.

Inschrijfformulier is te downloaden via de site van www.classicevents.nl – Go Rally 2016 of aan te vragen via info@classicevents.nl

 

Programma

 

09:00 uur        Ontvangst met heerlijk ontbijt bij Dusseldorp in Epse

                        Uitdelen routeboeken en rally bescheiden

10:00 uur        Welkomstwoord en Briefing

10:30 uur        Start equipe nummer 1

12:30 uur        Aankomst op de lunchlocatie

13:30 uur        Herstart vanaf de lunchlocatie

15:00 uur        Middagstop

17:00 uur        Finish eerste equipes

                        Borrel met aansluitend het diner.

20:00 uur        Prijsuitreiking

20.30 uur        Einde rally