GO Rally 2015 De Rally voor ondernemend Gelderland!

GO Rally 2015

Op 1 april 2015 organiseert Classic Events samen met Dusseldorp BMW de 7e GO Rally, de gezellige businessrally voor ondernemers! De rally is georganiseerd voor ondernemers, werkgevers en beslissers en is vooral bedoeld om het netwerken op een geheel andere wijze te benaderen. De rally staat open voor klassieke auto’s, moderne sportwagens en overige bijzondere auto’s. Met als hoogtepunt dit jaar een spectaculaire tussenstop op de RDW testbaan te Lelystad.

De rally

De dag begint met een ontvangst bij Dusseldorp te Zwolle waar de deelnemers een heerlijk ontbijt krijgen aangeboden! Warme croissants, gekookte eitjes, verse jus d’orange en sterke koffie zullen er voor gaan zorgen dat alle deelnemers met een goedgevulde maag aan deze enerverende dag beginnen! Tijdens het ontbijt worden de equipes welkom geheten en uitgebreid gebrieft. De route begint met de ochtend etappe richting Lelystad, waar we op de RDW testbaan twee uitdagende behendigheidstesten zullen doen. Na de lunch is er voor iedereen een enerverende ronde op de Kombaan. De finish zal zijn op vliegveld Teuge, waar onder het genot van een hapje en drankje de prijzen tussen de vliegtuigen worden uitgereikt in de Skydeck Hangar.

Trofeeën

Gestreden wordt er in de volgende categorieën:

Classic Events Trofee:  Klassieke automobielen

Dusseldorp BMW Trofee: Beste BMW

Stars Trofee: Moderne automobielen

Promohouse Trofee: Beste nieuwkomer

Drukkerij Manuel Trofee: Incapabele prutser (pechprijs)

Service

Om er zeker van te zijn dat iedereen een fantastische rally zal hebben zorgt Dusseldorp voor de eventuele technische assistentie tijdens de Go Rally. Het service team staat de hele dag voor u paraat. Natuurlijk gaan we ervan uit dat uw droomauto in topconditie verkeert, maar we nemen liever het zekere voor het onzekere.

Inschrijven

Inschrijving voor de GO Rally geschiedt uitsluitend op persoonlijke uitnodiging en kent een limiet van 60 equipes. De deelnamekosten bedragen € 350,00 (ex btw) per equipe van

2 personen. Inbegrepen zijn: Een heerlijk ontbijtje bij Dusseldorp in Zwolle, test op RDW baan, een lekkere lunch, drankjes tijdens diverse stops, “flying” diner met dranken in de Skydeck Hangar, routeboek met uitgebreide deelnemerslijst, leuke give aways en natuurlijk 2 rallyschilden.

Organisatie

De organisatie is in de vertrouwde handen van Classic Events, onder andere verantwoordelijk voor de Winter Trial en de organisator van het Concours d’élégance Paleis Het Loo.

Inschrijfformulier is te downloaden via de site van www.classicevents.nl – Go Rally 2015 of aan te vragen via info@classicevents.nl

Programma

09:00 uur        Ontvangst met heerlijk ontbijt bij Dusseldorp in Zwolle

                      Uitdelen routeboeken en rally bescheiden

10:00 uur        Welkomstwoord en Briefing

10:30 uur        Start equipe nummer 1

12:30 uur        Aankomst op de lunchlocatie

13:30 uur        Herstart vanaf de lunchlocatie

15:00 uur        Middagstop

17:00 uur        Finish eerste equipes op vliegveld Teuge

                      Borrel met aansluitend het diner.

20:00 uur        Prijsuitreiking

20.30 uur        Einde rally