Go Rally 2018 De 10e Gelderse Ondernemers Rally

Go Rally 2018

Op woensdag 4 april 2018 organiseert Classic Events samen met Dusseldorp BMW de 10e GO Rally, de gezellige businessrally voor ondernemers! De rally is georganiseerd voor ondernemers, werkgevers en beslissers en is vooral bedoeld om het netwerken op een geheel andere wijze te benaderen. De rally staat open voor klassieke auto’s, moderne sportwagens en overige bijzondere auto’s.

 

De rally

De dag begint met een ontvangst bij Dusseldorp te Apeldoorn waar de deelnemers een heerlijk ontbijt krijgen aangeboden! Warme croissants, gekookte eitjes, verse jus d’orange en sterke koffie zullen er voor gaan zorgen dat alle deelnemers met een goedgevulde maag aan deze enerverende dag beginnen! Tijdens het ontbijt worden de equipes welkom geheten en uitgebreid gebrieft. De route begint met de ochtend etappe richting onze oosterburen met verrassende trajecten en ook dit jaar rijden we weer over enkele onverharde wegen.

 

Test en behendigheid

 

Drive@Weeze is de basis voor een spetterende middag. Op dit oude vliegveld zijn een aantal spectaculaire tests uitgezet, niet alleen gebaseerd op snelheid maar ook op behendigheid. De lunch wordt geserveerd rondom de tests.

 

De finish van de 10e editie is op Slot Doddendael nabij Ewijk. Hier worden na de enerverende dag prijzen uitgereikt. In de historische spijcker zaal wordt een walking dinner geserveerd.

 

Navigeren

In de 10e editie is er een gezamenlijke klasse, deze klasse biedt voldoende uitdaging aan alle equipes. De prijzen worden dit jaar verdeelt op het test terrein van vliegveld Weeze. Het routeboek is opgedeeld in diverse trajecten doormiddel van polletje-pijltje worden deze verbonden. Het klassement van de rally opdrachten wordt niet gemaakt op basis van tijd maar op nauwkeurig kaartlezen, de tijden op de test zijn zeker van belang.

 

Trofeeën

Gestreden wordt er in de volgende categorieën:

 

Classic Events Trofee:  Beste klassiek

Dusseldorp BMW Trofee: Beste modern

Promohouse Trofee: Beste nieuwkomer

Fresh Apple Trofee: Best on test

Drukkerij Manuel Trofee: Incapabele prutser

Hapimag Trofee: Best overall

Service

Om er zeker van te zijn dat iedereen een fantastische rally zal hebben zorgt Dusseldorp voor de eventuele technische assistentie tijdens de Go Rally. Het service team staat de hele dag voor u paraat. Natuurlijk gaan we ervan uit dat uw droomauto in topconditie verkeert, maar we nemen liever het zekere voor het onzekere.

 

Inschrijven

Inschrijving voor de GO Rally geschiedt uitsluitend op persoonlijke uitnodiging en kent een limiet van 50 equipes. De deelnamekosten bedragen € 495,00 (ex btw) per equipe van

2 personen. Inbegrepen zijn: Een heerlijk ontbijtje bij Dusseldorp in Apeldoorn, een lekkere lunch, drankjes tijdens diverse stops, diner met dranken, routeboek met uitgebreide deelnemerslijst, leuke give aways en natuurlijk de rallyschilden.

 

 

Organisatie

De organisatie is in de vertrouwde handen van Classic Events, onder andere verantwoordelijk voor de Winter Trial en de organisator van het Concours d’élégance Paleis Het Loo.

 

Inschrijfformulier is te downloaden via de site van www.classicevents.nl – Go Rally 2018 of aan te vragen via info@classicevents.nl

 

Programma

 

09:00 uur        Ontvangst met heerlijk ontbijt bij Dusseldorp BMW in Apeldoorn                                     Uitdelen routeboeken en rally bescheiden

09:45 uur        Welkomstwoord en Briefing

10:15 uur        Start equipe nummer 1

12:30 uur        Aankomst op Drive@Weeze voor test en lunch

15:30 uur        Herstart vanaf Weeze

16:30 uur        Middagstop

17:15 uur        Finish eerste equipes op Slot Doddendeal

                        Borrel met aansluitend walking dinner.

20:00 uur        Prijsuitreiking

20.30 uur        Einde 10e Go Rally rally