GO Rally 2019 DE Gelderse Ondernemers rally

GO Rally 2019
De 11e Go Rally
 
Op woensdag 16 oktober organiseert Classic Events de 11e GO Rally, de gezellige businessrally voor ondernemers! De rally is georganiseerd voor ondernemers, werkgevers en beslissers en is vooral bedoeld om het netwerken op een geheel andere wijze te benaderen. De rally staat open voor klassieke auto’s, moderne sportwagens en overige bijzondere auto’s. 
 
De rally De dag begint met een ontvangst waarbij de equipes worden welkom geheten en uitgebreid gebrieft. De route en de lokaties houden we lekker nog even geheim. De startlokatie zal aan de deelnemers ongeveer 3 dagen voor de start bekend worden gemaakt!
 
Navigeren
In de 11e editie is er een gezamenlijke klasse, deze klasse biedt voldoende uitdaging aan alle equipes. Omdat het in de GO rally met name gaat om het sociale karakter van het evenement willen we hier zoveel mogelijk rekening mee houden. 
 
Trofeeën
Uiteraard wordt er gestreden om de bekers dit jaar. We doen weer ons best om zo uniek mogelijke prijzen te verzamelen. Niet nieuw maar wel belangrijk dit jaar is de Teamprijs. U kunt zich als sponsor met 5 auto’s als team inschrijven. U strijd dan individueel maar ook als team voor de hoofdprijs!
 
Service
Om er zeker van te zijn dat iedereen een fantastische rally zal hebben zorgen we ook voor de eventuele technische assistentie tijdens de Go Rally. Het service team staat de hele dag voor u paraat. Natuurlijk gaan we ervan uit dat uw droomauto in topconditie verkeert, maar we nemen liever het zekere voor het onzekere.
 
Inschrijven
Inschrijving voor de GO Rally geschiedt uitsluitend op persoonlijke uitnodiging en kent een limiet van 50 equipes. De deelnamekosten bedragen € 375,00 (ex btw) per equipe van 
2 personen of € 1875 (ex btw) per team. Inbegrepen zijn: een koffie ontvangst, een lekkere lunch, drankjes tijdens diverse stops, diner met dranken, routeboek met uitgebreide deelnemerslijst, leuke give aways en natuurlijk de rallyschilden.
 
Organisatie
De organisatie is in de vertrouwde handen van Classic Events, onder andere verantwoordelijk voor de Winter Trial, Parijs Amsterdam en de Generations Rally.
 
Programma 
09:00 uur Ontvangst, Uitdelen routeboeken en rally bescheiden
09:45 uur Welkomstwoord en Briefing
10:15 uur Start equipe nummer 1
16:30 uur Finish eerste equipes 
Borrel met aansluitend walking dinner.
18:00 uur Prijsuitreiking
20.00 uur Einde 11e Go Rally rally
 

Classic Events #wemakememories