Generations Rally 2019 The Next Generation in Rallying

Generations Rally 2019

Horlogemerk Fromanteel en Classic Events organiseren enerverende eendaags autorally door de Achterhoek

Op 7 september 2019 organiseert het Amsterdamse horlogemerk Fromanteel samen met Classic Events een onvergetelijk eendaags rallyavontuur. Honderd equipes zullen tijdens de eerste editie van de Generations Rally in de prachtige Achterhoeklandschappen strijden om de titel van ‘First Generation’. De winnaars worden opgenomen in de ‘Hall of Generations’ en ontvangen als hoofdprijs een startbewijs voor de prestigieuze Tulpenrallye in 2020.

Fromanteel is sinds 2013 Official Time Partner van de jaarlijkse Tulpenrally. Alfredo Silva en Martijn van Hassel, oprichters van het Amsterdamse horlogemerk, hebben sindsdien als vertegenwoordigers van het merk verschillende malen meegedaan aan de ‘Tulp.’ Geïnspireerd door vele positieve herinneringen kwam uiteindelijk het besluit om een eigen rally te organiseren.

Verschillende generaties

Tijdens de Generations Rally willen de Amsterdamse horlogemakers de deelnemers voorzien van een onvergetelijk avontuur vol sportieve en sociale activiteiten. Tijdens het eendaagse rallyevenement zullen honderd equipes ten strijde trekken door de Achterhoeklandschappen, op weg naar de titel van ‘First Generation’.

Deze equipes dienen te bestaan uit twee verschillende generaties, zoals de naam van het evenement al suggereert. Hierbij kan gedacht worden aan een klassiek vader en zoon duo, maar bijvoorbeeld ook een huidig studentenverenigingslid samen met een reünist.

Centraal tijdens dit evenement staat een gezond gevoel voor competitie en ouderwetse gezelligheid. Nadat er geknokt is voor de ‘First Generation’ titel is er genoeg kans om onder het genot van een hapje en drankje na te praten over de ervaringen.

Mooie prijzen

Naast het recht om een jaar lang op te scheppen kan de winnende equipe zich alvast opmaken voor de volgende rally, want er staat een startbewijs voor de Tulpenrallye in 2020 (t.w.v. € 2.725,-) op het spel.

Het team dat er met de ‘First Generation’ titel en de hoofdprijs vandoor gaat krijgt een unieke gravure op de achterzijde van hun horloge. De namen van de chauffeur en navigator, en het serienummer van het horloge, worden daarna vereeuwigt in de Hall of Generations, een openbaar overwinnaarsoverzicht.

Het deelnemershorloge

Inbegrepen bij een startbewijs voor de aanstaande Generations Rally zit één exclusief deelnemershorloge. Op de achterzijde van dit uurwerk staat een  gravure, met daarop zowel het startnummer van de equipe als het editiejaar van de rally. Het ontwerp van het Generations Rally horloge symboliseert sportiviteit, competitie en plezier, net zoals de Rally zelf.

Claim jouw plek!

Inschrijven voor de Fromanteel Generations Rally is enkel mogelijk via deze link (klik op het horloge): 

Voor slechts € 750 ontvangt u samen met uw partner een startbewijs en één uniek horloge ter waarde van € 599. Wilt u een tweede horloge bijbestellen? Dan is dit uiteraard mogelijk. Wees er wel snel bij, want zoals gezegd kunnen er maar 100 equipes aan deze unieke rally meedoen.